Holul tău
Bun venit acasă!
Holul de la intrare este spațiul care te întâmpină când ajungi acasă și care, prin design și funcționalitate, te va ajuta să te relaxezi și să lași la ușă grijile și agitația zilei. Iar sosirea oaspeților îți oferă bucuria revederii celor dragi și satisfacția efectului wow! pe care îl generează un design reușit.
section1-1
section1-2
Armonie în spații mici
Indiferent de dimensiunile holului, proiectăm mobilier care oferă soluții specifice, ce răspund nevoilor întregii familii. Fiecare pereche de pantofi și fiecare eșarfă sunt la locul lor, găsești întotdeauna cheile iar oglinda în care arunci o ultimă privire înainte să pleci te asigură că arăți impecabil.
logo-argintiu
La YUKA, ne asigurăm că proiectul holului tău este tot ce ți-ai dorit și chiar mai mult decât atât, punându-ți la dispoziție expertiza și know-how-ul acumulat în mii de proiecte realizate în 20 de ani de activitate.
Îți respectăm timpul și ne propunem ca, încă de la prima discuție, să înțelegem în detaliu care sunt obiectivele și provocarile proiectului tău. Avem multe de discutat, de aceea îți oferim întreaga noastră atenție și disponibilitate.
appointment_circle_img