Cameră junior
Liber la joacă, liber la visare
Copiii au nevoie de un spațiu care să fie doar al lor, în care să își poată manifesta creativitatea și interesele, iar personalizarea mobilierului pentru camera lor ar trebui să le reflecte personalitatea și stilul. De aceea, la YUKA ai la dispoziție nenumărate finisaje și culori, iar designerii noștri te vor consilia și te vor ajuta să obții aspectul și atmosfera perfectă, oferind copilului un loc în care să se simtă relaxat și inspirat.
section1-1
section1-2
Inovație la fiecare pas
Camera copilului este locul în care avem nevoie de soluții cu adevărat inovatoare, pentru a putea răspunde tuturor nevoilor de depozitare, dar și pentru a obține un aspect aerisit și ordonat. Ne plac provocările și le transformăm în oportunități prin soluțiile noastre personalizate și designul inteligent, care maximizează orice centimetru disponibil.
logo-argintiu
La YUKA, ne asigurăm că proiectul camerei copiului tău este tot ce ți-ai dorit și chiar mai mult decât atât, punându-ți la dispoziție expertiza și know-how-ul acumulat în mii de proiecte realizate în 20 de ani de activitate.
Îți respectăm timpul și ne propunem ca, încă de la prima discuție, să înțelegem în detaliu care sunt obiectivele și provocarile proiectului tău. Avem multe de discutat, de aceea îți oferim întreaga noastră atenție și disponibilitate.
appointment_circle_img