Alte încăperi
Biroul de acasă
Să lucrezi de acasă poate fi convenabil și provocator în același timp. Ai nevoie de un spațiu conceput pentru productivitate și inspirație, care îmbină ergonomia cu funcționalitatea și organizarea cu designul, pentru a creea o atmosferă calmă, motivantă, profesionistă.
section1-1
section1-2
Casa ta este unică, la fel ca tine
Iar asta înseamnă proiecte speciale, concepute și realizate specific pe dorințele și nevoile tale. Poate fi vorba despre un spațiu neutilizat sub scară, sau poate îți dorești o vinotecă, o cameră de jocuri sau, un corp separator decorativ. Oricât de nonconformiste ar fi ideile tale, te vom ajuta să le transformi în realitate.
logo-argintiu
La YUKA, ne asigurăm că proiectele tale sunt tot ce ți-ai dorit și chiar mai mult decât atât, punându-ți la dispoziție expertiza și know-how-ul acumulat în mii de proiecte realizate în 20 de ani de activitate.
Îți respectăm timpul și ne propunem ca, încă de la prima discuție, să înțelegem în detaliu care sunt obiectivele și provocarile proiectului tău. Avem multe de discutat, de aceea îți oferim întreaga noastră atenție și disponibilitate.
appointment_circle_img