pp_modal_img

Mobila Living unit cu Hol si Casa scarii, 30m², amplasata pe doi pereti, partial suspendata. Realizata 03 Septembrie 2019 COD.6361 COD.6361

...
Meniu articol
imagine articol
68
Imagini cu detaliile mobilierului
Suprafata
30 m²
Amplasare in
Living-Room unit cu Hol si Casa scarii
Configuratie
Pe doi pereti
Partial suspendata
Componenta
Compozitie Living
Biblioteca
Biblioteca integrata
Placare perete
Masuta
Masa extensibila
Personalizare
Pozitionare sub grinda
Clasarea proiectului
Realizat
Colectie
YEGO
UNIO
City
Stil amenajare
Modern
Cromatica
Gri
Maro
Materiale si finisaje
PAL melaminat mat
Decorul finisajelor
Beton
Lemn
Solutii pentru design
Sistem fara manere FREE
Bordura contur
Fara spate
Structura corpurilor
Premium
Structura Premium – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta aceleasi dotari, solutii si caracteristici implicite ca la “Standardul Confort“ avand in plus urmatoarele schimbari:

1. Structura corpurilor este realizata din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18mm, melaminat cu finisaj MATRIX, un material elaborat special pentru interiorul corpurilor, avand un decor neutru cu nuante de bej ce asigura un confort placut, este rezistent la zgariere, potrivit pentru depozitarea oricaror obiecte, permite o intretinere usoara, fara sa ramana urme de amprenta.

2. Rafturile interioare pentru depozitare sunt realizate din placi cu grosimea 25 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX. O grosime marita a rafturilor creste portanta acestora si minimizeaza efectul de curbare atunci cand sunt incarcate excesiv. Exceptie fac rafturile cu dimensiuni mici care nu necesita portanta mare, acestea sunt executate din placi cu grosimea 18 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX.

3. Panoul de spate al corpurilor este realizat din placi aglomerate din lemn cu grosimea 8 mm melaminat pe ambele fete cu finisaj MATRIX fata de MDF-ul cu grosimea 4 mm lacuit pe o singura parte MATRIX. Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor este similara cu “Standardul Confort“, in schimb datorita grosimii mari a panoului de spate, mobilierul devine mult mai robust si rezistent la deformare, eliminand orice flambare a spatelui sau vibratie in timpul utilizarii. Panoul de spate cu grosimea de 8 mm este finisat pe ambele fete cu melamina, fapt ce nu permite transferul de umiditate de la perete catre mobilier si elimina riscul de curbare a spatelui mobilierului.

Vezi tot

Solutii functionale
Solutie pentru TV aplicat
Depozitare pentru carti
Utilizare din fata si spate
Lumini si aparataje
Sistem lumini ambientale
LED integrat cu dispersor alb 6mm
Trecere de cabluri
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta cu balamale CLIP-TOP Blumotion
Deschidere usa in jos pe balamale CLIP-TOP cu pistoane K12
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
In același imobil