pp_modal_img

Mobila Living unit cu Hol si Casa scarii, 28m², amplasata pe un perete, suspendata. Realizata 24 Septembrie 2021 COD.13404 COD.13404

...
Meniu articol
imagine articol
191
Imagini cu detaliile mobilierului
Suprafata
28 m²
Lungime
624 cm
Inaltime
35 cm
Amplasare in
Living-Room unit cu Hol si Casa scarii
Configuratie
Pe un perete
Suspendata
Componenta
Compozitie Living
Personalizare
Fereastra incadrata
Pervaz integrat cu blatul
Clasarea proiectului
Realizat
Colectie
YEGO
Stil amenajare
Minimalist
Cromatica
Alb
Bej
Materiale si finisaje
Compozit mat
PAL melaminat mat
Decorul finisajelor
Lemn
Uni
Solutii pentru design
Sistem fara manere FREE
Bordura contur
Termitatii verticale
Structura corpurilor
Premium
Structura Premium – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta aceleasi dotari, solutii si caracteristici implicite ca la “Standardul Confort“ avand in plus urmatoarele schimbari:

1. Structura corpurilor este realizata din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18mm, melaminat cu finisaj MATRIX, un material elaborat special pentru interiorul corpurilor, avand un decor neutru cu nuante de bej ce asigura un confort placut, este rezistent la zgariere, potrivit pentru depozitarea oricaror obiecte, permite o intretinere usoara, fara sa ramana urme de amprenta.

2. Rafturile interioare pentru depozitare sunt realizate din placi cu grosimea 25 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX. O grosime marita a rafturilor creste portanta acestora si minimizeaza efectul de curbare atunci cand sunt incarcate excesiv. Exceptie fac rafturile cu dimensiuni mici care nu necesita portanta mare, acestea sunt executate din placi cu grosimea 18 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX.

3. Panoul de spate al corpurilor este realizat din placi aglomerate din lemn cu grosimea 8 mm melaminat pe ambele fete cu finisaj MATRIX fata de MDF-ul cu grosimea 4 mm lacuit pe o singura parte MATRIX. Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor este similara cu “Standardul Confort“, in schimb datorita grosimii mari a panoului de spate, mobilierul devine mult mai robust si rezistent la deformare, eliminand orice flambare a spatelui sau vibratie in timpul utilizarii. Panoul de spate cu grosimea de 8 mm este finisat pe ambele fete cu melamina, fapt ce nu permite transferul de umiditate de la perete catre mobilier si elimina riscul de curbare a spatelui mobilierului.

Vezi tot

Solutii functionale
Optimizare pentru electronice
Dotari si optionale
Blat din compozit 12mm
Lumini si aparataje
Sistem lumini ambientale
LED integrat cu dispersor alb 6mm
Sisteme pentru usi
Deschidere usa in jos pe balamale CLIP-TOP cu pistoane K12
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
In același imobil