pp_modal_img

Mobila Living cu zona Dining, 43m², amplasata pe doi pereti, pana in tavan. Realizata 05 Februarie 2016 COD.3272 COD.3272

...
Meniu articol
imagine articol
24
Imagini cu detaliile mobilierului
Suprafata
43 m²
Amplasare in
Living-Room
cu zona Dining
Configuratie
Pe doi pereti
Pana in tavan
Componenta
Compozitie Living
Biblioteca
Masa fixa
Personalizare
Pozitionare sub grinda
Clasarea proiectului
Realizat
Colectie
YEGO
UNIO
Stil amenajare
Modern
Cromatica
Bej
Materiale si finisaje
MDF infoliat mat
PAL melaminat mat
Decorul finisajelor
Antichizat
Lemn
Uni
Solutii pentru design
Sistem fara manere xGOLA
Sistem fara manere PUSH-ON
Linie de sertare evedentiata
Rafturi aliniate
Fara spate
Imbinari la 45 grade
Structura corpurilor
Premium
Structura Premium – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta aceleasi dotari, solutii si caracteristici implicite ca la “Standardul Confort“ avand in plus urmatoarele schimbari:

1. Structura corpurilor este realizata din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18mm, melaminat cu finisaj MATRIX, un material elaborat special pentru interiorul corpurilor, avand un decor neutru cu nuante de bej ce asigura un confort placut, este rezistent la zgariere, potrivit pentru depozitarea oricaror obiecte, permite o intretinere usoara, fara sa ramana urme de amprenta.

2. Rafturile interioare pentru depozitare sunt realizate din placi cu grosimea 25 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX. O grosime marita a rafturilor creste portanta acestora si minimizeaza efectul de curbare atunci cand sunt incarcate excesiv. Exceptie fac rafturile cu dimensiuni mici care nu necesita portanta mare, acestea sunt executate din placi cu grosimea 18 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX.

3. Panoul de spate al corpurilor este realizat din placi aglomerate din lemn cu grosimea 8 mm melaminat pe ambele fete cu finisaj MATRIX fata de MDF-ul cu grosimea 4 mm lacuit pe o singura parte MATRIX. Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor este similara cu “Standardul Confort“, in schimb datorita grosimii mari a panoului de spate, mobilierul devine mult mai robust si rezistent la deformare, eliminand orice flambare a spatelui sau vibratie in timpul utilizarii. Panoul de spate cu grosimea de 8 mm este finisat pe ambele fete cu melamina, fapt ce nu permite transferul de umiditate de la perete catre mobilier si elimina riscul de curbare a spatelui mobilierului.

Vezi tot

Solutii functionale
Cu multe sertare
Solutie pentru a delimita doua zone
Utilizare din fata si spate
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta cu balamale CLIP-TOP Blumotion
Extrageri in componenta
6 seturi
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii