pp_modal_img

Mobila Living 22m², pe un perete. Realizata 01 Februarie 2023 COD.16130 COD.16130

...
Meniu articol
imagine articol
39
Imagini cu detaliile mobilierului
Suprafata
22 m²
Lungime
269 cm
Inaltime
268 cm
Amplasare in
Living-Room
Configuratie
Pe un perete
Componenta
Compozitie Living
Masa extensibila
Personalizare
Grinda incadrata si mascata
Stalp incadrat si mascat
Aparataj electric aplicat pe mobila
Clasarea proiectului
Realizat
Colectie
YEGO
Stil amenajare
Minimalist
Cromatica
Grej
Materiale si finisaje
PAL melaminat mat
Decorul finisajelor
Stuco
Solutii pentru design
Sistem cu manere imperceptibile M43
Usa poliedrica
Structura corpurilor
Confort
Structura Confort – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta urmatoarele dotari, solutii si caracteristici implicite:

1. Structura corpurilor si rafturile interioare sunt realizate din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18 mm, melaminat cu finisaj de culoare ALBA.

2. Panoul de spate al corpurilor este realizat din MDF lacuit pe o singura parte MATRIX cu grosimea 4 mm.
Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor nu permite desprinderea panoului de spate in urma impingerii fortate spre interior a obiectelor depozitate in corpuri, datorita faptului ca panoul de spate este introdus intr-un canal frezat pe laturile corpului, rezultand un interior etans.
Datorita inglobarii spatelui fata de laturile corpului cu 18mm se formeaza un spatiu intre peretele pe care este montat mobilierul si spatele acestuia, ce permite un aport de aer suficient sa obtina o ventilatie naturala si care combate aparitia igrasiei pe peretii din spatele mobilierului, fenomen important pentru constructiile noi sau in urma unei renovari.

3. Muchiile frontale ale structurii corpurilor si rafturilor sunt finisate cu cant ABS de 0.8 si/sau 1 mm cu finisaj MATRIX ce ofera o rezistenta sporita la utilizare si un contrast placut cu interiorul ALB care se mentine constant pe toata durata de viata, in comparatie cu cantul de culoare ALBA care, in timp, isi schimba aspectul spre un galbui si arata imbatranit.
In plus, la design se obtine un luft neutru intre fronturi fara sa evidentieze culoarea alba din background.

4. Canturile drepte care nu sunt la vedere: in spatele corpurilor, in partea superioara si inferioara si laturile laterale a rafturilor din interiorul corpurilor sunt finisate cu cant ABS si/sau melaminic de 0.4 mm cu finisaje MATRIX si MARO.
Ca rezultat al acestor procesari suplimentare rezulta un produs de mobilier finisat integral “100% CLOSED“ . Acest proces stabilizeaza umiditatea relativa din piesele mobilierului blocand accesul de umeditate suplimentara care in timp poate schimba proprietatile lemnului, un factor important pentru zonele din apropierea marii, unde fluctuatiile de umiditate in atmosfera sunt mari.
Durata de viata si constanta impotriva deformarilor mobilierului “100% CLOSED“ creste semnificativ in comparatie cu lipsa finisarii integrale. Din experientele Beneficiarilor aceasta dotare a ajutat sa salveze mobilierul utilizat si in situatia unor inundatii accidentale.

5. Accesoriile de conectare si fixare, utilizate pentru asamblarea si instalarea corpurilor sunt din clasa Premium, fixate preponderent prin intermediul diblurilor, rezultand conexiuni stabile si durabile in timp.
Sistemele de inchidere sunt dotate cu mecanisme Premium pentru franarea usilor si sertarelor, suplimentate cu elemente de amortizare integrate in usi. Ca rezultat inchiderea usilor si sertarelor din cadrul mobilierului este lina si silentioasa.

Vezi tot

Solutii functionale
Solutie pentru TV aplicat
Optimizare pentru TV cu diagonala mare
Optimizare pentru multa depozitare
Optimizare pentru semineu
Cu acces special
Sertare in dulap
Dotari si optionale
Sertar MERIVOBOX 40kg Premium
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta cu balamale CLIP-TOP Blumotion
Extrageri in componenta
2 seturi
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii