pp_modal_img

Mobila Living 10m², amplasata pe un perete, suspendata, Extensie living. Realizata 09 Octombrie 2019 COD.6839 COD.6839

...
Meniu articol
imagine articol
56
Suprafata
10 m²
Configuratie
Pe un perete
Suspendata
Componenta
Comoda cu sertare
Oglinda
Particularitati
Extensie living
Clasarea proiectului
Realizat
Colectie
YEGO
KAMA
Stil amenajare
Modern
Cromatica
Gri
Maro
Materiale si finisaje
Oglinda cristal
PAL melaminat mat
Decorul finisajelor
Lemn
Uni
Solutii pentru design
Bordura contur
Montat in consola
Structura corpurilor
Premium
Structura Premium – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta aceleasi dotari, solutii si caracteristici implicite ca la “Standardul Confort“ avand in plus urmatoarele schimbari:

1. Structura corpurilor este realizata din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18mm, melaminat cu finisaj MATRIX, un material elaborat special pentru interiorul corpurilor, avand un decor neutru cu nuante de bej ce asigura un confort placut, este rezistent la zgariere, potrivit pentru depozitarea oricaror obiecte, permite o intretinere usoara, fara sa ramana urme de amprenta.

2. Rafturile interioare pentru depozitare sunt realizate din placi cu grosimea 25 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX. O grosime marita a rafturilor creste portanta acestora si minimizeaza efectul de curbare atunci cand sunt incarcate excesiv. Exceptie fac rafturile cu dimensiuni mici care nu necesita portanta mare, acestea sunt executate din placi cu grosimea 18 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX.

3. Panoul de spate al corpurilor este realizat din placi aglomerate din lemn cu grosimea 8 mm melaminat pe ambele fete cu finisaj MATRIX fata de MDF-ul cu grosimea 4 mm lacuit pe o singura parte MATRIX. Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor este similara cu “Standardul Confort“, in schimb datorita grosimii mari a panoului de spate, mobilierul devine mult mai robust si rezistent la deformare, eliminand orice flambare a spatelui sau vibratie in timpul utilizarii. Panoul de spate cu grosimea de 8 mm este finisat pe ambele fete cu melamina, fapt ce nu permite transferul de umiditate de la perete catre mobilier si elimina riscul de curbare a spatelui mobilierului.

Vezi tot

Dotari si optionale
Sertar MERIVOBOX 40kg Premium
Extrageri in componenta
2 seturi
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
In același imobil