pp_modal_img

Proiect mobila Hol legat cu Casa Scarii, cu dulap, sistem inchidere cu usi batante, realizat 26 Noiembrie 2022 COD.15894 COD.15894

...
Meniu articol
imagine articol
34
Amplasare
legat cu Casa Scarii
Componenta
Dulap
Oglinda
Sistem inchidere cu usi batante
Personalizare
Compozitie incadrata intre pereti
Clasarea proiectului
Realizat
Colectie
YEGO
Stil amenajare
Modern
Cromatica
Gri
Negru
Materiale si finisaje
MDF vopsit mat
Oglinda cristal
Oglinda fumurie
PAL melaminat mat
Decorul finisajelor
Frezat
Uni
Solutii pentru design
Sistem fara manere PUSH-ON
Sistem cu manere imperceptibile M43
Cu spatii deschise
Elemente imbinate multicolor
Imbinare la 45 grade
Solutii functionale
Depozitare organizata incaltaminte
Agatatori utile pentru diverse
Structura corpurilor
Premium
Structura Premium – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta aceleasi dotari, solutii si caracteristici implicite ca la “Standardul Confort“ avand in plus urmatoarele schimbari:

1. Structura corpurilor este realizata din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18mm, melaminat cu finisaj MATRIX, un material elaborat special pentru interiorul corpurilor, avand un decor neutru cu nuante de bej ce asigura un confort placut, este rezistent la zgariere, potrivit pentru depozitarea oricaror obiecte, permite o intretinere usoara, fara sa ramana urme de amprenta.

2. Rafturile interioare pentru depozitare sunt realizate din placi cu grosimea 25 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX. O grosime marita a rafturilor creste portanta acestora si minimizeaza efectul de curbare atunci cand sunt incarcate excesiv. Exceptie fac rafturile cu dimensiuni mici care nu necesita portanta mare, acestea sunt executate din placi cu grosimea 18 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX.

3. Panoul de spate al corpurilor este realizat din placi aglomerate din lemn cu grosimea 8 mm melaminat pe ambele fete cu finisaj MATRIX fata de MDF-ul cu grosimea 4 mm lacuit pe o singura parte MATRIX. Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor este similara cu “Standardul Confort“, in schimb datorita grosimii mari a panoului de spate, mobilierul devine mult mai robust si rezistent la deformare, eliminand orice flambare a spatelui sau vibratie in timpul utilizarii. Panoul de spate cu grosimea de 8 mm este finisat pe ambele fete cu melamina, fapt ce nu permite transferul de umiditate de la perete catre mobilier si elimina riscul de curbare a spatelui mobilierului.

Vezi tot

Dotari si optionale
Sertar MERIVOBOX 40kg Premium
Bara haine rectangulara montata pe raft Premium
Lumini si aparataje
Sistem lumini in interior
Linia de lumina continua
LED integrat cu dispersor alb 6mm
Control lumini cu intrerupator
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta si inchidere lina cu balamale CLIP-TOP BLUMOTION
Deschidere usa in sus pe balamale CLIP-TOP cu sistem Aventos HK-XS
Extrageri in componenta
1 seturi
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
In același imobil