pp_modal_img

Mobila Bucatarie pe trei pereti, partial suspendata, 20m², L 844 x H 216cm Realizata 26 Februarie 2019 COD.3714 COD.3714

...
Meniu articol
imagine articol
53
Suprafata
20 m²
Lungime
844 cm
Inaltime
216 cm
Amplasare in
Bucatarie
Configuratie
Pe trei pereti
Partial suspendata
Personalizare
Centrala termica mascata
Colectie
Model YEGO
Stil amenajare
Modern
Cromatica
Gri
Mov
Negru
Roz
Materiale si finisaje
MDF lacuit lucios
Sticla colorata
Decorul finisajelor
Metal
Uni
Structura corpurilor
Confort
Structura Confort – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta urmatoarele dotari, solutii si caracteristici implicite:

1. Structura corpurilor si rafturile interioare sunt realizate din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18 mm, melaminat cu finisaj de culoare ALBA.

2. Panoul de spate al corpurilor este realizat din MDF lacuit pe o singura parte MATRIX cu grosimea 4 mm.
Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor nu permite desprinderea panoului de spate in urma impingerii fortate spre interior a obiectelor depozitate in corpuri, datorita faptului ca panoul de spate este introdus intr-un canal frezat pe laturile corpului, rezultand un interior etans.
Datorita inglobarii spatelui fata de laturile corpului cu 18mm se formeaza un spatiu intre peretele pe care este montat mobilierul si spatele acestuia, ce permite un aport de aer suficient sa obtina o ventilatie naturala si care combate aparitia igrasiei pe peretii din spatele mobilierului, fenomen important pentru constructiile noi sau in urma unei renovari.

3. Muchiile frontale ale structurii corpurilor si rafturilor sunt finisate cu cant ABS de 0.8 si/sau 1 mm cu finisaj MATRIX ce ofera o rezistenta sporita la utilizare si un contrast placut cu interiorul ALB care se mentine constant pe toata durata de viata, in comparatie cu cantul de culoare ALBA care, in timp, isi schimba aspectul spre un galbui si arata imbatranit.
In plus, la design se obtine un luft neutru intre fronturi fara sa evidentieze culoarea alba din background.

4. Canturile drepte care nu sunt la vedere: in spatele corpurilor, in partea superioara si inferioara si laturile laterale a rafturilor din interiorul corpurilor sunt finisate cu cant ABS si/sau melaminic de 0.4 mm cu finisaje MATRIX si MARO.
Ca rezultat al acestor procesari suplimentare rezulta un produs de mobilier finisat integral “100% CLOSED“ . Acest proces stabilizeaza umiditatea relativa din piesele mobilierului blocand accesul de umeditate suplimentara care in timp poate schimba proprietatile lemnului, un factor important pentru zonele din apropierea marii, unde fluctuatiile de umiditate in atmosfera sunt mari.
Durata de viata si constanta impotriva deformarilor mobilierului “100% CLOSED“ creste semnificativ in comparatie cu lipsa finisarii integrale. Din experientele Beneficiarilor aceasta dotare a ajutat sa salveze mobilierul utilizat si in situatia unor inundatii accidentale.

5. Accesoriile de conectare si fixare, utilizate pentru asamblarea si instalarea corpurilor sunt din clasa Premium, fixate preponderent prin intermediul diblurilor, rezultand conexiuni stabile si durabile in timp.
Sistemele de inchidere sunt dotate cu mecanisme Premium pentru franarea usilor si sertarelor, suplimentate cu elemente de amortizare integrate in usi. Ca rezultat inchiderea usilor si sertarelor din cadrul mobilierului este lina si silentioasa.

Vezi tot

Solutii functionale
Cu multe coloane
Cu multe sertare
Coloana cu sertare
Solutie pentru TV integrat
Optimizare pentru sticle cu vin
Solutii pentru design
Manere aparente
Sistem fara manere FREE
Sistem fara manere PUSH-ON
Sertare interioare
Fara spatii deshise
Electrocasnice alaturate
Cu un singur picior
Picior din sticla
Dotari si optionale
Blat de lucru din inox
Inaltator blat din aluminiu cu finisaj inox periat
Sertar METABOX 20kg Econom
Soclu pentru baze la bucatarie cu finisaj inox periat
Suport tacamuri basalt grey SOFT-TOUCH
Suport vesela cromat VERTICAL-FLAT Premium
Suport vesela la nivelul inferior al suspendatului
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta cu balamale CLIP-TOP Blumotion
Deschidere usa in sus prin basculare cu sistem Aventos HS
Lumini si aparataje
Sistem lumini sub blat
Extrageri in componenta
9 seturi
Electrocasnice Incorporabile
Plita pe gaz montata pe blat
Expresor montat in coloana
Cuptor traditional montat in coloana
MSV incorporabila cu panou invizibil
Baterie montata pe blat
Chiuveta compozit integrata in blat
Electrocasnice Neincorporabile
Hota decorativa montata la vedere
Cuptor microunde neincorporabil mascat
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
Electrocasnice