pp_modal_img

Mobila Bucatarie pe colt cu o latura mica, fara manere, unita cu Living-Room, 8m², L 454 x H 243cm Realizata 15 Decembrie 2015 COD.1097 COD.1097

...
Meniu articol
imagine articol
38
Suprafata
8 m²
Lungime
454 cm
Inaltime
243 cm
Amplasare in
Bucatarie unita cu Living-Room
Configuratie
Pe colt cu o latura mica
Fara manere
Personalizare
Stalp incadrat si mascat
Centrala termica mascata
Optimizare pentru conducte
Optimizare pentru distribuitor
Compozitie incadrata intre pereti
Colectie
Model UNIO
Stil amenajare
Minimalist
Cromatica
Bej
Gri
Materiale si finisaje
HPL laminat mat
PAL cu melamina structurata mata
Decorul finisajelor
Stuco
Uni
Structura corpurilor
Confort
Structura Confort – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta urmatoarele dotari, solutii si caracteristici implicite:

1. Structura corpurilor si rafturile interioare sunt realizate din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18 mm, melaminat cu finisaj de culoare ALBA.

2. Panoul de spate al corpurilor este realizat din MDF lacuit pe o singura parte MATRIX cu grosimea 4 mm.
Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor nu permite desprinderea panoului de spate in urma impingerii fortate spre interior a obiectelor depozitate in corpuri, datorita faptului ca panoul de spate este introdus intr-un canal frezat pe laturile corpului, rezultand un interior etans.
Datorita inglobarii spatelui fata de laturile corpului cu 18mm se formeaza un spatiu intre peretele pe care este montat mobilierul si spatele acestuia, ce permite un aport de aer suficient sa obtina o ventilatie naturala si care combate aparitia igrasiei pe peretii din spatele mobilierului, fenomen important pentru constructiile noi sau in urma unei renovari.

3. Muchiile frontale ale structurii corpurilor si rafturilor sunt finisate cu cant ABS de 0.8 si/sau 1 mm cu finisaj MATRIX ce ofera o rezistenta sporita la utilizare si un contrast placut cu interiorul ALB care se mentine constant pe toata durata de viata, in comparatie cu cantul de culoare ALBA care, in timp, isi schimba aspectul spre un galbui si arata imbatranit.
In plus, la design se obtine un luft neutru intre fronturi fara sa evidentieze culoarea alba din background.

4. Canturile drepte care nu sunt la vedere: in spatele corpurilor, in partea superioara si inferioara si laturile laterale a rafturilor din interiorul corpurilor sunt finisate cu cant ABS si/sau melaminic de 0.4 mm cu finisaje MATRIX si MARO.
Ca rezultat al acestor procesari suplimentare rezulta un produs de mobilier finisat integral “100% CLOSED“ . Acest proces stabilizeaza umiditatea relativa din piesele mobilierului blocand accesul de umeditate suplimentara care in timp poate schimba proprietatile lemnului, un factor important pentru zonele din apropierea marii, unde fluctuatiile de umiditate in atmosfera sunt mari.
Durata de viata si constanta impotriva deformarilor mobilierului “100% CLOSED“ creste semnificativ in comparatie cu lipsa finisarii integrale. Din experientele Beneficiarilor aceasta dotare a ajutat sa salveze mobilierul utilizat si in situatia unor inundatii accidentale.

5. Accesoriile de conectare si fixare, utilizate pentru asamblarea si instalarea corpurilor sunt din clasa Premium, fixate preponderent prin intermediul diblurilor, rezultand conexiuni stabile si durabile in timp.
Sistemele de inchidere sunt dotate cu mecanisme Premium pentru franarea usilor si sertarelor, suplimentate cu elemente de amortizare integrate in usi. Ca rezultat inchiderea usilor si sertarelor din cadrul mobilierului este lina si silentioasa.

Vezi tot

Solutii functionale
Solutie pentru depozitare in colt
Utilizare din fata si lateral
Solutii pentru design
Sistem fara manere FREE
Sistem cu manere ascunse iGOLA
Cu cornisa
Cu spatii deschise
Dotari si optionale
Blat de lucru laminat cu cant postformat 38mm
Inaltator blat din aluminiu cu finisaj inox periat
Sertar METABOX 20kg Econom
Soclu pentru baze la bucatarie cu finisaj inox periat
Suport vesela cromat VERTICAL-FLAT Premium
Suport vesela pe doua nivele cu repozitionare
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta cu balamale CLIP-TOP Blumotion
Lumini si aparataje
Sistem lumini sub suspendate
Linia de lumina punctata
LED integrat cu dispersor pe colt alb
Control lumini cu intrerupator
Extrageri in componenta
5 seturi
Electrocasnice Incorporabile
Hota incorporata in suspendat partial vizibila
Plita vetroceramica montata pe blat
Cuptor traditional montat in coloana
MSV incorporabila cu panou invizibil
Baterie montata pe chiuveta
Chiuveta montata pe blat
Model chiuveta rotunda
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
Electrocasnice