pp_modal_img

Proiect mobila Camera junior Fata, amplasata la Mansarda, cu pat central, dulap in doua adancimi, birou integrat, dulap suspendat, 18m², realizat 23 Noiembrie 2022 COD.15881 COD.15881

...
Meniu articol
imagine articol
25
Imagini cu detaliile mobilieruliu
Suprafata
18 m²
Utilizare
Fata
la Mansarda
Componenta
Pat central
Dulap in doua adancimi
Dulap suspendat
Birou integrat
Oglinda
Sistem inchidere cu usi batante
Personalizare
Plinta incadrata
Status Proiect
Activ
Clasarea proiectului
Realizat
Colectie
YEGO
Stil amenajare
Modern
Cromatica
Grej
Gri
Materiale si finisaje
Oglinda cristal
PAL melaminat mat
Decorul finisajelor
Stuco
Solutii pentru design
Sistem cu manere imperceptibile M43
Cu spatii deschise
Usa poliedrica
Elemente tapitate
Structura corpurilor
Confort
Structura Confort – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta urmatoarele dotari, solutii si caracteristici implicite:

1. Structura corpurilor si rafturile interioare sunt realizate din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18 mm, melaminat cu finisaj de culoare ALBA.

2. Panoul de spate al corpurilor este realizat din MDF lacuit pe o singura parte MATRIX cu grosimea 4 mm.
Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor nu permite desprinderea panoului de spate in urma impingerii fortate spre interior a obiectelor depozitate in corpuri, datorita faptului ca panoul de spate este introdus intr-un canal frezat pe laturile corpului, rezultand un interior etans.
Datorita inglobarii spatelui fata de laturile corpului cu 18mm se formeaza un spatiu intre peretele pe care este montat mobilierul si spatele acestuia, ce permite un aport de aer suficient sa obtina o ventilatie naturala si care combate aparitia igrasiei pe peretii din spatele mobilierului, fenomen important pentru constructiile noi sau in urma unei renovari.

3. Muchiile frontale ale structurii corpurilor si rafturilor sunt finisate cu cant ABS de 0.8 si/sau 1 mm cu finisaj MATRIX ce ofera o rezistenta sporita la utilizare si un contrast placut cu interiorul ALB care se mentine constant pe toata durata de viata, in comparatie cu cantul de culoare ALBA care, in timp, isi schimba aspectul spre un galbui si arata imbatranit.
In plus, la design se obtine un luft neutru intre fronturi fara sa evidentieze culoarea alba din background.

4. Canturile drepte care nu sunt la vedere: in spatele corpurilor, in partea superioara si inferioara si laturile laterale a rafturilor din interiorul corpurilor sunt finisate cu cant ABS si/sau melaminic de 0.4 mm cu finisaje MATRIX si MARO.
Ca rezultat al acestor procesari suplimentare rezulta un produs de mobilier finisat integral “100% CLOSED“ . Acest proces stabilizeaza umiditatea relativa din piesele mobilierului blocand accesul de umeditate suplimentara care in timp poate schimba proprietatile lemnului, un factor important pentru zonele din apropierea marii, unde fluctuatiile de umiditate in atmosfera sunt mari.
Durata de viata si constanta impotriva deformarilor mobilierului “100% CLOSED“ creste semnificativ in comparatie cu lipsa finisarii integrale. Din experientele Beneficiarilor aceasta dotare a ajutat sa salveze mobilierul utilizat si in situatia unor inundatii accidentale.

5. Accesoriile de conectare si fixare, utilizate pentru asamblarea si instalarea corpurilor sunt din clasa Premium, fixate preponderent prin intermediul diblurilor, rezultand conexiuni stabile si durabile in timp.
Sistemele de inchidere sunt dotate cu mecanisme Premium pentru franarea usilor si sertarelor, suplimentate cu elemente de amortizare integrate in usi. Ca rezultat inchiderea usilor si sertarelor din cadrul mobilierului este lina si silentioasa.

Vezi tot

Solutii functionale
Optimizare pentru multa depozitare
Optimizare pentru sticle cu vin
Depozitare pentru carti
Solutie pentru depozitare in pat
Utilizare din fata si lateral
Dotari si optionale
Sertar MERIVOBOX 40kg Premium
Bara haine din aluminiu montata pe raft Confort
Protectie pardosea pentru depozitare in pat
Lumini si aparataje
Sistem lumini la tablie
Control lumini cu intrerupator
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta si inchidere lina cu balamale CLIP-TOP BLUMOTION
Extrageri in componenta
4 seturi
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii