pp_modal_img

Mobila Living unit cu Hol, 40m², amplasata pe doi pereti, pana in tavan, 12 Martie 2017 Realizata COD.4161 COD.4161

...
Meniu articol
imagine articol
824 vizualizari
Suprafata
40 m²
Amplasare in
Living-Room unit cu Hol
Configuratie
Pe doi pereti
Pana in tavan
Componenta
Compozitie Living
Dulap
Personalizare
Pozitionare sub grinda
Clasarea proiectului
Realizat
Model
YEGO
Stil amenajare
Modern
Cromatica
Alb
Gri
Materiale si finisaje
MDF lacuit lucios
PAL melaminat mat
Decorul finisajelor
Uni
Solutii pentru design
Sistem cu manere imperceptibile M43
Linie de sertare evedentiata
Rafturi aliniate
Structura corpurilor
Premium
Structura Premium – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta aceleasi dotari, solutii si caracteristici implicite ca la “Standardul Confort“ avand in plus urmatoarele schimbari:

1. Structura corpurilor este realizata din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18mm, melaminat cu finisaj MATRIX, un material elaborat special pentru interiorul corpurilor, avand un decor neutru cu nuante de bej ce asigura un confort placut, este rezistent la zgariere, potrivit pentru depozitarea oricaror obiecte, permite o intretinere usoara, fara sa ramana urme de amprenta.

2. Rafturile interioare pentru depozitare sunt realizate din placi cu grosimea 25 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX. O grosime marita a rafturilor creste portanta acestora si minimizeaza efectul de curbare atunci cand sunt incarcate excesiv. Exceptie fac rafturile cu dimensiuni mici care nu necesita portanta mare, acestea sunt executate din placi cu grosimea 18 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX.

3. Panoul de spate al corpurilor este realizat din placi aglomerate din lemn cu grosimea 8 mm melaminat pe ambele fete cu finisaj MATRIX fata de MDF-ul cu grosimea 4 mm lacuit pe o singura parte MATRIX. Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor este similara cu “Standardul Confort“, in schimb datorita grosimii mari a panoului de spate, mobilierul devine mult mai robust si rezistent la deformare, eliminand orice flambare a spatelui sau vibratie in timpul utilizarii. Panoul de spate cu grosimea de 8 mm este finisat pe ambele fete cu melamina, fapt ce nu permite transferul de umiditate de la perete catre mobilier si elimina riscul de curbare a spatelui mobilierului.

Vezi tot

Solutii functionale
Utilizare din fata spate si lateral
Dotari si optionale
Sertar WOOD-BOX Movento 40kg Premium
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta cu balamale CLIP-TOP Blumotion
Deschidere usa in sus pe balamale CLIP-TOP cu pistoane K12
Extrageri in componenta
6 seturi
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
In același imobil