pp_modal_img

Mobila Living unit cu Bucatarie si Hol, 17m², amplasata pe doi pereti, cu riflaje configurate pe colt, 06 Noiembrie 2020 realizata COD.11886 COD.11886

...
Meniu articol
imagine articol
961 vizualizari
Suprafata
17 m²
Amplasare in
Living-Room unit cu Bucatarie si Hol
Configuratie
Pe doi pereti
Componenta
Compozitie Living
Comoda cu usi
Riflaje
Masuta
Particularitati
cu riflaje pe colt
Clasarea proiectului
Realizat
Model
YEGO
Stil amenajare
Minimalist
Cromatica
Alb
Maro
Negru
Materiale si finisaje
MDF lacuit lucios
Decorul finisajelor
Lemn
Marmura
Solutii pentru design
Sistem fara manere PUSH-ON
Bordura contur
Picior din sticla
Structura corpurilor
Premium
Structura Premium – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta aceleasi dotari, solutii si caracteristici implicite ca la “Standardul Confort“ avand in plus urmatoarele schimbari:

1. Structura corpurilor este realizata din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18mm, melaminat cu finisaj MATRIX, un material elaborat special pentru interiorul corpurilor, avand un decor neutru cu nuante de bej ce asigura un confort placut, este rezistent la zgariere, potrivit pentru depozitarea oricaror obiecte, permite o intretinere usoara, fara sa ramana urme de amprenta.

2. Rafturile interioare pentru depozitare sunt realizate din placi cu grosimea 25 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX. O grosime marita a rafturilor creste portanta acestora si minimizeaza efectul de curbare atunci cand sunt incarcate excesiv. Exceptie fac rafturile cu dimensiuni mici care nu necesita portanta mare, acestea sunt executate din placi cu grosimea 18 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX.

3. Panoul de spate al corpurilor este realizat din placi aglomerate din lemn cu grosimea 8 mm melaminat pe ambele fete cu finisaj MATRIX fata de MDF-ul cu grosimea 4 mm lacuit pe o singura parte MATRIX. Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor este similara cu “Standardul Confort“, in schimb datorita grosimii mari a panoului de spate, mobilierul devine mult mai robust si rezistent la deformare, eliminand orice flambare a spatelui sau vibratie in timpul utilizarii. Panoul de spate cu grosimea de 8 mm este finisat pe ambele fete cu melamina, fapt ce nu permite transferul de umiditate de la perete catre mobilier si elimina riscul de curbare a spatelui mobilierului.

Vezi tot

Solutii functionale
Solutie pentru TV aplicat
Optimizare pentru semineu
Lumini si aparataje
Sistem lumini sub blat
Linia de lumina continua
LED integrat cu dispersor alb 6mm
Control lumini cu intrerupator
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta cu balamale CLIP-TOP Blumotion
Deschidere usa in jos pe balamale CLIP-TOP cu pistoane K12
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
In același imobil