pp_modal_img

Mobila Bucatarie pe colt cu o latura mica, unita cu Living-Room si Hol, 7m², L 450 x H 243cm Realizata 09 Martie 2022 COD.13940 COD.13940

...
Meniu articol
imagine articol
146
Imagini cu detaliile mobilierului
Suprafata
7 m²
Lungime
450 cm
Inaltime
243 cm
Amplasare in
Bucatarie unita cu Living-Room si Hol
Configuratie
Pe colt cu o latura mica
Masa
Masa fixa
la inaltime semi-bar
Personalizare
Stalp incadrat si mascat
Centrala termica mascata
Optimizare pentru conducte
Aparataj electric aplicat pe mobila
Colectie
Model YEGO
Stil amenajare
Neoclasic
Cromatica
Alb
Bej
Materiale si finisaje
PAL cu melamina structurata mata
PAL cu melamina asincron mata
Decorul finisajelor
Lemn
Uni
Structura corpurilor
Premium
Structura Premium – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta aceleasi dotari, solutii si caracteristici implicite ca la “Standardul Confort“ avand in plus urmatoarele schimbari:

1. Structura corpurilor este realizata din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18mm, melaminat cu finisaj MATRIX, un material elaborat special pentru interiorul corpurilor, avand un decor neutru cu nuante de bej ce asigura un confort placut, este rezistent la zgariere, potrivit pentru depozitarea oricaror obiecte, permite o intretinere usoara, fara sa ramana urme de amprenta.

2. Rafturile interioare pentru depozitare sunt realizate din placi cu grosimea 25 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX. O grosime marita a rafturilor creste portanta acestora si minimizeaza efectul de curbare atunci cand sunt incarcate excesiv. Exceptie fac rafturile cu dimensiuni mici care nu necesita portanta mare, acestea sunt executate din placi cu grosimea 18 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX.

3. Panoul de spate al corpurilor este realizat din placi aglomerate din lemn cu grosimea 8 mm melaminat pe ambele fete cu finisaj MATRIX fata de MDF-ul cu grosimea 4 mm lacuit pe o singura parte MATRIX. Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor este similara cu “Standardul Confort“, in schimb datorita grosimii mari a panoului de spate, mobilierul devine mult mai robust si rezistent la deformare, eliminand orice flambare a spatelui sau vibratie in timpul utilizarii. Panoul de spate cu grosimea de 8 mm este finisat pe ambele fete cu melamina, fapt ce nu permite transferul de umiditate de la perete catre mobilier si elimina riscul de curbare a spatelui mobilierului.

Vezi tot

Solutii functionale
Module suspendate inalte
Cu acces special
Utilizare din fata si lateral
Solutii pentru design
Manere aparente
Placare intre corpuri
Fara spatii deshise
Structura metalica
Dotari si optionale
Blat de lucru laminat cu cant postformat 38mm
Inaltator blat din aluminiu cu finisaj inox periat
Panou de spate intre corpuri PAL 9mm melaminat
Sertar WOOD-BOX MOVENTO 40kg Premium
Soclu pentru baze la bucatarie cu finisaj inox periat
Suport tacamuri basalt grey SOFT-TOUCH
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta cu balamale CLIP-TOP Blumotion
Lumini si aparataje
Sistem lumini sub suspendate
Control lumini cu intrerupator
Extrageri in componenta
3 seturi
Electrocasnice Incorporabile
Hota incorporata in suspendat invizibila
Plita cu inductie montata pe blat
Cuptor traditional montat in baza
MSV incorporabila cu panou invizibil
Baterie montata pe chiuveta
Chiuveta montata pe blat
Model chiuveta cu 1 cuva si picurator
Proiectarea si reproducerea incaperii in 3d
Aceasta etapa consta in urmatoarele operatiuni:
- Deplasarea Designerului-Proiectant la locatie pentru a aduna informatii despre configuratia si conditiile incaperilor ce urmeaza a fi mobilate.
Este recomandat ca Beneficiarul sa fie la fata locului si sa-si expuna viziunea si dorintele cu privire la mobilier si amenajare interioara.
- Scanarea incaperii cu ajutorul unui echipament cu laser rotariv la 360° pana la cel mai mic detaliu. Respectiva tehnologie permite identificarea si stocarea tuturor datelor despre incapere, cum ar fi: orice dimensiune, gradul de deschidere al unghiurilor, paralelismul dintre tavan si pardoseala, pozitia exacta a aerului conditionat, a centralei termice, caloriferelor, conductelor de gaz sau apa, prizelor si intrerupatoarelor, dar si orice alt detaliu prezent in incapere in momentul in care se face scanarea. Cu alte cuvinte, se obtine o “radiografie” a incaperii respective.
- In plus, se realizeaza o serie de poze ale incaperii din toate unghiurile pentru a avea toata informatia necesara in timpul proiectarii.
Durata acestor operatiuni este circa 1 ora pentru o incapere, timp in care se petrece si dialogul intre Beneficiar si Designer-Proiectant.
- Proiectarea incepe cu reproducerea incaperii in 3d intocmai ca in realitate, cu toate reperele care se afla in ea si cu precizie maxima. Ulterior, se afla cu exactitate maximele dimensiuni posibilile ale mobilierului.

Vezi tot

Personalizarea mobilerului in incapere
Proiectarea mobilierului si integrarea acestuia in incapere este conditionata de:
- conditiile incaperii
- dorintele Beneficiarului
- tehnologiile de fabricatie disponibile
Obiectivul principal spre care este orientat orice proiect este obtinerea unui echilibru cat mai bun intre:
- FUNCTIONALITATE
- DESIGN
- COST

Vezi tot

Proiectarea mobilierului in detaliu
In urma serviciilor de proiectare prestate este prezentat un proiect de DESIGN INTERIOR cu mobilierul adaptat in incapere.
Mobilierul proiectat corespunde standardelor si normelor tehnologice si poate fi executat intocmai cum este prezentat in proiect.

Vezi tot

Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
Electrocasnice
Proiectare
In același imobil