Proiect mobila Bucatarie fara manere, pe doi pereti, 9m², L 485 x H 220cm, 10 Februarie 2022, Realizat COD.13824 COD.13824

Meniu articol
843 vizualizari
Suprafata
9 m²
Lungime
485 cm
Inaltime
220 cm
Amplasare in
Bucatarie
Configuratie
Pe doi pereti
Fara manere
Componenta
Compozitie Bucatarie
Personalizare
Stalp incadrat si mascat
Compozitie incadrata in nisa
Clasarea proiectului
Realizat
Model
UNIO
Stil amenajare
Modern
Cromatica
Alb
Albastru
Materiale si finisaje
MDF vopsit lucioc
Decorul finisajelor
Marmura
Uni
Structura corpurilor
Premium
Structura Premium – Elementele modulare si produsele de mobilier corp care sunt clasate in acest standard respecta aceleasi dotari, solutii si caracteristici implicite ca la “Standardul Confort“ avand in plus urmatoarele schimbari:

1. Structura corpurilor este realizata din placi aglomerate din lemn cu grosimea 18mm, melaminat cu finisaj MATRIX, un material elaborat special pentru interiorul corpurilor, avand un decor neutru cu nuante de bej ce asigura un confort placut, este rezistent la zgariere, potrivit pentru depozitarea oricaror obiecte, permite o intretinere usoara, fara sa ramana urme de amprenta.

2. Rafturile interioare pentru depozitare sunt realizate din placi cu grosimea 25 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX. O grosime marita a rafturilor creste portanta acestora si minimizeaza efectul de curbare atunci cand sunt incarcate excesiv. Exceptie fac rafturile cu dimensiuni mici care nu necesita portanta mare, acestea sunt executate din placi cu grosimea 18 mm melaminate cu acelasi finisaj MATRIX.

3. Panoul de spate al corpurilor este realizat din placi aglomerate din lemn cu grosimea 8 mm melaminat pe ambele fete cu finisaj MATRIX fata de MDF-ul cu grosimea 4 mm lacuit pe o singura parte MATRIX. Forma constructiva si modul de realizare al corpurilor este similara cu “Standardul Confort“, in schimb datorita grosimii mari a panoului de spate, mobilierul devine mult mai robust si rezistent la deformare, eliminand orice flambare a spatelui sau vibratie in timpul utilizarii. Panoul de spate cu grosimea de 8 mm este finisat pe ambele fete cu melamina, fapt ce nu permite transferul de umiditate de la perete catre mobilier si elimina riscul de curbare a spatelui mobilierului.

Vezi tot

Solutii pentru design
Sistem cu manere ascunse iGOLA
Fara spatii deshise
Termitatii verticale
Dotari si optionale
Blat de lucru laminat cu cant postformat 38mm
Covoras antiderapant in sertar
Inaltator blat din aluminiu cu finisaj inox periat
Sertar WOOD-BOX MOVENTO 40kg Premium
Sisteme pentru usi
Deschidere batanta cu balamale CLIP-TOP Blumotion
Lumini si aparataje
Control lumini cu intrerupator
Extrageri in componenta
3 seturi
Electrocasnice Incorporabile
Hota incorporata in suspendat invizibila
Plita pe gaz montata pe blat
Cuptor traditional montat in baza
Combina frigorifica montata in coloana
Baterie montata pe blat
Chiuveta montata pe blat
Galerie foto
Despre proiect
Design
Specificatii
Electrocasnice
In același imobil
Partajeaza articolul