pp_modal_img

Apartament cu 2 camere, locuinta privata in Constanta, Mobilat integral, 20 Februarie 2020 COD.12433 COD.12433

...
Meniu articol
imagine articol
19
Proiectarea si reproducerea incaperii in 3d
Aceasta etapa consta in urmatoarele operatiuni:
- Deplasarea Designerului-Proiectant la locatie pentru a aduna informatii despre configuratia si conditiile incaperilor ce urmeaza a fi mobilate.
Este recomandat ca Beneficiarul sa fie la fata locului si sa-si expuna viziunea si dorintele cu privire la mobilier si amenajare interioara.
- Scanarea incaperii cu ajutorul unui echipament cu laser rotariv la 360° pana la cel mai mic detaliu. Respectiva tehnologie permite identificarea si stocarea tuturor datelor despre incapere, cum ar fi: orice dimensiune, gradul de deschidere al unghiurilor, paralelismul dintre tavan si pardoseala, pozitia exacta a aerului conditionat, a centralei termice, caloriferelor, conductelor de gaz sau apa, prizelor si intrerupatoarelor, dar si orice alt detaliu prezent in incapere in momentul in care se face scanarea. Cu alte cuvinte, se obtine o “radiografie” a incaperii respective.
- In plus, se realizeaza o serie de poze ale incaperii din toate unghiurile pentru a avea toata informatia necesara in timpul proiectarii.
Durata acestor operatiuni este circa 1 ora pentru o incapere, timp in care se petrece si dialogul intre Beneficiar si Designer-Proiectant.
- Proiectarea incepe cu reproducerea incaperii in 3d intocmai ca in realitate, cu toate reperele care se afla in ea si cu precizie maxima. Ulterior, se afla cu exactitate maximele dimensiuni posibilile ale mobilierului.

Vezi tot

Personalizarea mobilerului in incapere
Proiectarea mobilierului si integrarea acestuia in incapere este conditionata de:
- conditiile incaperii
- dorintele Beneficiarului
- tehnologiile de fabricatie disponibile
Obiectivul principal spre care este orientat orice proiect este obtinerea unui echilibru cat mai bun intre:
- FUNCTIONALITATE
- DESIGN
- COST

Vezi tot

Proiectarea mobilierului in detaliu
In urma serviciilor de proiectare prestate este prezentat un proiect de DESIGN INTERIOR cu mobilierul adaptat in incapere.
Mobilierul proiectat corespunde standardelor si normelor tehnologice si poate fi executat intocmai cum este prezentat in proiect.

Vezi tot

Galerie foto
Proiectare imobil
In același imobil